Създателите на една от най-големите кастинг платформи в Европа – e-TALENTA, избраха

...
Създателите на една от най-големите кастинг платформи в Европа – e-TALENTA, избраха
Коментари Харесай

Най-голямата кастинг платформа в Европа идва за първи път в България на Международния филмов фестивал Бургас

Създателите на една от най-големите кастинг платформи в Европа – e-TALENTA, избраха Международен кино фестивал Бургас, с цел да показват за първи път в България своя одобрен способ на работа и неограничените си опциите пред публиката на морския град.

Платформата, която е налична на 23 езика и към този момент 15 години свързва артисти, организации, кастинг шефове, продуценти и режисьори, има за цел да обезпечи най-хубавата поддръжка при образуване на кастинги за локални продукции и за копродукции във всички европейски страни.
-->
В рамките на осмото издание на фестивала специфичният дипломат нa e-TALENTA – актрисата Симона Теохарова, ще дойде от Берлин, с цел да показа опциите на платформата и работата с нея. Срещата ще се състои на 19 юли от 18.30 часа в зала „ Петя Дубарова “ на Културен център „ Морско казино “.

Поради упования огромен интерес, уредниците показват контакт за предварително записване: [email protected]

Наред с даването на достъп до над 65 000 професионални артисти, e-TALENTA предлага още иновативни принадлежности и функционалности, нужни за постигането на съвременен, транспарантен, изобретателен и ефикасен кастинг развой.

Над 4000 кастинг експерти от цяла Европа се доверяват на платформата и правят кастинги за своите кино и телевизионни планове с e-TALENTA.

Международен кино фестивал Бургас се организира за осма поредна година от 15 до 21 юли. Тазгодишното издание очаква своите гости на познатите и на новите локации, които са лятна сцена „ Охлюва “, Културен дом „ НХК “ и сцена „ FLUCA “ до Експозиционен център „ Флора “.

Събитието се осъществя с финансовата поддръжка на Община Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР